Werkcooperatie actief

Sinds voorjaar 2019 is Werkcooperatie De Middencirkel actief. Vanuit het gezamenlijke initiatief van PEC Zwolle United, BC Group en Manpower, waarbij 300 kandidaten uit de bijstand succesvol naar werk zijn bemiddeld, is een volgende stap gezet door de oprichting van een werkcoorperatie. Doel van de Middencirkel is om met een aantal bijzondere leden, waaronder een aantal detacheringsbureaus uit de regio en een aantal betrokken werkgevers, een nieuwe groep kandidaten naar werk te begeleiden.

Betrokken werkgevers
Ook een kandidaat inzetten voor uw werkzaamheden? Neem gerust contact op met een van onze jobcoaches. De ervaring leert dat zij goed in staat zijn een match te maken tussen de verschillende taken binnen uw bedrijf en de beschikbare kandidaten. In een kennismakingsgesprek nemen de jobcoaches de specifieke taken met u door en gaan zij op zoek naar een passende kandidadaat. Een ding is inmiddels wel duidelijk. Alle kandidaten hebben goede werknemersvaardigheden en weten zelf ook waar hun competenties liggen. Door inzet van onze kandidaten wordt tevens invulling gegeven aan de maatschappelijke verantwoordelijkheden van de onderneming.

Gespecialiseerde leden
Sinds de start zijn een aantal detacheringsorganisaties actief in de regio, ieder op hun eigen werkterrein. Van zorg tot bouw en van logistiek naar onderwijs. Binnen de door de werkcooperatie zijn een aantal verschillende werkterreinen gedefinieerd met een grote kans op een passende baan: transport en logistiek, bouw, techniek algemeen, facilitair (schoonmaak en horeca), zorg en onderwijs. U spreekt dus altijd met een intercedent of jobcoach met achtergrond en kennis van uw marktsegment.

Benieuwd wat Werkcoöperatie de Middencirkel voor jou kan betekenen?

Neem gerust contact met ons op. Samen werken aan de toekomst!