Hoe werkt het?

Stapelbanen - Dat werkt beter!

Helemaal zo gek nog niet; een stapelbaan. Hierbij worden meerdere parttimebanen gecombineerd om tot het gewenst aantal gewerkte uren te komen. Een prachtige oplossing voor werkzoekende én werkgever. Waarom? Dat leggen het uit.

De stapelbaan, de leukste oplossing!!

Doen wat je leuk vindt, op een moment dat het je uitkomt en ook nog het salaris verdienen wat je nodig hebt, dat is de stapelbaan!

Zou jij naast je huidige werk ook wel eens wat anders erbij willen doen, of wil jij je graag ontwikkelen op een ander vakgebied? Dan is de stapelbaan echt iets voor jou!

Een stapelbaan is niet alleen leuk, maar met een stapelbaan betekent meer werken ook daadwerkelijk meer verdienen.

Gedeeltelijk arbeidsongeschikt

Hoe werkt het?

Wij werken met een groot aantal werkgevers samen om jouw ideale stapelbaan mogelijk te maken. Mocht jouw ideale stapelbaan er toch niet bij staan, laat ons weten wat je graag wilt doen en wij gaan voor jou op zoek!

Jouw motivatie en interesses zijn ons startpunt!

Praktisch:

Met de stapelbanen 
verdien je 
gemiddeld 17% 
meer salaris!

De Middencirkel werkt ook voor u!

Werken is voor ons maatwerk

Elk talent is anders, elke opdracht vraagt om een persoonlijke benadering, hoe groot of klein ook.

Om die reden hebben we verschillende modellen ontwikkeld, van een eenvoudige training tot de unieke arbeidsovereenkomst! 

Voor u als opdrachtgever/werkgever

Functies en uren die maar moeizaam vervuld worden? Werkzaamheden die blijven liggen? Dan zeggen wij; bied uw baan aan als stapelbaan. U maakt kennis met verschillende werknemers die gemotiveerd zijn om voor een aantal uur per week voor u aan de slag te gaan. Daarnaast geeft u mensen een kans op werk. Dat gaat heel eenvoudig en zonder extra gedoe.

Hoe werkt het?

Uw nieuwe werknemer is bij ons in dienst. Dat betekent dat wij de administratie en natuurlijk salarisuitbetaling verzorgen. Via de puzzelmodule geeft u aan voor welke dagen en dagdelen u uren beschikbaar heeft. Bij aanname van een dagdeel door een ‘stapelaar’ ontvangt u een melding.

De voordelen:

Benieuwd wat Werkcoöperatie de Middencirkel voor jou kan betekenen?

Neem gerust contact met ons op. Samen werken aan de toekomst!