Hoe werkt het?

Stapelbanen - Dat werkt beter!

Helemaal zo gek nog niet; een stapelbaan. Hierbij worden meerdere parttimebanen gecombineerd om tot het gewenst aantal gewerkte uren te komen. Een prachtige oplossing voor werkzoekende én werkgever. Waarom? Dat leggen het uit.

Je zoekt naar (extra) werk...

Je werkt een aantal uren per week, maar je zou best nog een paar uur extra willen werken. Omdat je meer wilt verdienen, omdat je ervaring op wilt doen óf omdat je van afwisseling houdt. Probleem; je weet niet goed welke gevolgen dat heeft; al die verschillende werkgevers. Wij zijn de oplossing! Je gaat via ons aan de slag bij verschillende werkgevers. Wij regelen de uitbetaling van je salaris; in 1 keer en op een overzichtelijke manier.
Gedeeltelijk arbeidsongeschikt

Hoe werkt het?

Heel simpel; het actuele werkaanbod vind je in onderstaande kalender; per opdrachtgever en per dagdeel. Je geeft aan welke uren je komt werken. Je stapelt je banen. En heel handig; je ziet meteen wat je (extra) verdient.

De voordelen:

De Middencirkel werkt ook voor u!

Werken is voor ons maatwerk

Elk talent is anders, elke opdracht vraagt om een persoonlijke benadering, hoe groot of klein ook.

Om die reden hebben we verschillende modellen ontwikkeld, van een eenvoudige training tot de unieke arbeidsovereenkomst! 

Voor u als opdrachtgever/werkgever

Functies en uren die maar moeizaam vervuld worden? Werkzaamheden die blijven liggen? Dan zeggen wij; bied uw baan aan als stapelbaan. U maakt kennis met verschillende werknemers die gemotiveerd zijn om voor een aantal uur per week voor u aan de slag te gaan. Daarnaast geeft u mensen een kans op werk. Dat gaat heel eenvoudig en zonder extra gedoe.

Hoe werkt het?

Uw nieuwe werknemer is bij ons in dienst. Dat betekent dat wij de administratie en natuurlijk salarisuitbetaling verzorgen. Via de puzzelmodule geeft u aan voor welke dagen en dagdelen u uren beschikbaar heeft. Bij aanname van een dagdeel door een ‘stapelaar’ ontvangt u een melding.

De voordelen:

Benieuwd wat Werkcoöperatie de Middencirkel voor jou kan betekenen?

Neem gerust contact met ons op. Samen werken aan de toekomst!