Talenten met dromen: Wat zijn jouw kansen en mogelijkheden?

Is het jouw droom om op de vrachtwagen te rijden of wil jij bedrijfsleider worden in een supermarkt? Zonder dromen leven we zonder doel en dromen zijn er om nagejaagd te worden.

Talenten

Talent betekent meestal dat er sprake is van natuurlijke aanleg. Iedereen heeft talent, ook jij. Het talent dat je hebt kan voortkomen uit een passie of interesse die je al je hele leven hebt of je hebt vaardigheden ontwikkeld die jou talenvol maken. Soms ben je al werkzaam in de functie die jij graag wil maar het kan ook voorkomen dat je helemaal niet op je plek zit en heel graag een switch wil maken richting jouw droombaan.

Waarom ben jij op dit moment jouw dromen niet aan het waarmaken? Misschien heb je niet de juiste vooropleiding gevolgd of je hebt je opleiding tussentijds stopgezet. Het kan ook dat je helemaal geen opleiding gevolgd hebt of juist een diploma hebt in de branche waar je eigenlijk niet gelukkig bent. Allemaal mogelijke redenen waarom jij op dit moment je droom niet naleeft.

Droombanen

Iedereen heeft vroeger wel eens gezegd: ‘als ik later groot ben dan wil ik .. worden’. Jij vast ook. Misschien wil je al heel je leven als vrachtwagenchauffeur onderweg zijn of droom jij om leiding te geven in een supermarkt. Het lijkt misschien nu zo dat de weg naar jouw droombaan lang is, te lang en onmogelijk. Daar denken wij anders over. Het zou zo kunnen zijn dat direct aan de slag gaan in de functie waar jij van droomt nu niet mogelijk is maar we kunnen wel kijken naar wat er voor nodig is om daar te komen.

Droom je van het rijden op de vrachtwagen? Dan zijn er genoeg mogelijkheden om te beginnen in het magazijn en jezelf op te werken binnen het bedrijf. Ook het starten op de werkvloer in de supermarkt kan uiteindelijk leiden tot een baan als leidinggevende.

Wij zien kansen, voor iedereen. Waarom? Iedereen heeft talent en verdiend de kans om dat te laten zien. Daarnaast kennen wij genoeg bedrijven die ook zo denken. Bedrijven die jouw talent zien en daarin willen investeren. Door samen in gesprek te gaan kunnen we jouw dromen in kaart brengen en daar geschikte banen bij zoeken.

Ook jou helpen we

Misschien lees je dit en denk je; ik heb een Wajong uitkering, geldt dit ook voor mij? Ja, dit geldt zeker ook voor jou. Wellicht is het niet mogelijk om de uiteindelijke droom van vrachtwagenchauffeur in vervulling te laten gaan, maar we zullen samen onze partners onze uiterste best doen om zo dicht mogelijk bij jouw droom te komen.

 

Benieuwd wat Werkcoöperatie de Middencirkel voor jou kan betekenen?

Neem gerust contact met ons op. Samen werken aan de toekomst!